Kombinér to eller flere jagter


På Lindenborg Gods hjælper vi med at skræddersy unikke oplevelser. Derfor giver vi dig mulighed for at kombinere jagter, der både foregår i Rold Skov og omkring Lindenborg Slot.


Forslag til jagter

Du kan eksempelvis tage på en to-dages jagt bestående af en dagjagt på fasaner ved Lindenborg Slot og en trykjagt på råvildt eller kronvildt. Du kan også vælge at tage med på bukkejagt og kombinere dette med fiskeri efter havørreder i Lindenborg Å.

Kombinationsmulighederne er mange. Kontakt Skytte Nils G. Jørgensen så du kan få en oplevelse tilpasset netop dine ønsker.


Overnatning

Der kan arrangeres overnatning m.v. i Forvalterboligen. Skal det være mere eksklusivt, er det muligt at leje Lindenborg Slot

 

Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.