Skovfogedbolig udlejes 

Birkehuset
Hobrovej 234
Tveden
9510 Arden

Birkehuset er en rummelig skovfogedbolig for jer, som ønsker at bo i skoven, men har behov for gode vejforbindelser til såvel Aalborg som Hobro og Randers. Boligen er beliggende i Rold Skov og er på ca. 163 m², fordelt på 2 bygninger, med et grundareal på ca. 4.700 m².

I stueplan er boligen indrettet med entré med til vinkelstue med brændeovn og dobbelt terrassedør. Terrassen har overdækket pergola og trappe til den indhegnede grund. Fra entréen er der også dør til hyggeligt spisekøkken, hvor der er adgang til opbevaringskælder via kælderlem i gulvet. Her er dør til gården og trappe til 1. salen. Der er gæstetoilet under trappen, med plads til vaskemaskine.

1. salen rummer fordelingsrum med adgang til 2 fine gavlværelser, soveværelse med vestvendt altan og badeværelse samt et mindre opbevaringsrum i nordvendt gavl. 

I den mindre bygning er der kontor med loft til kip, fyrrum, 2 værelser og toilet. Der er ydermere skur og garage.

Grunden, der ligger midt i Rold Skov, er omkranset af høje træer har en fin gammel æblelund i den bagerste del.  

Birkehuset er ledigt fra d. 01. november 2020.

Boligen opvarmes med pillefyr.

Husleje pr. md., kr.: 8.000+forbrug,-

Kontakt

Skovfoged Michael Lehrmann

41919743   ml@lindenborg.dk.

Lindenborg Gods A/S


Lindenborg Gods er arealmæssigt et af landets største godser. Ud over at drive land- og skovbrug omfatter Lindenborg Gods betydelige industri- og handelsaktiviteter.

Med Lindenborg Gods A/S som moderselskab drives aktiviteterne i fire datterselskaber; Rold Skov Savværk A/S, Rold Trælasthandel A/S, Lindenborg Skovselskab A/S og Lindenborg Avlsgaard ApS.

Aktiviteterne i moderselskabet, Lindenborg Gods A/S, består af ejendomsbesiddelse, udlejning, grusgravsdrift, jagtvæsen, drift af Lindenborg Slot samt overordnet ledelsesadministration for datterselskaberne.